voiceover demo's van Arlo van Sluis

Hieronder vind je fragmenten van eerder opgenomen teksten voor commercials, bedrijfsvideo’s en productvideo’s. Zo krijg je een beeld van de mogelijkheden van de stem van Arlo van Sluis. Je hoort verschillende stijlen en ’tone of voices’. Uiteraard kun je voor je eigen opname je wensen aangeven.

 

Vraag gratis & vrijblijvend je eigen demo aan

Soms is het best lastig om je voor te stellen of een voiceover past bij wat jij in je hoofd hebt. Daarom bied ik je de mogelijkheid om vrijblijvend een deel van jouw tekst op te nemen. Nieuwsgierig? Stuur dan meteen je tekst door en ontvang een gratis proefopname.

beluister voorbeelden van multi-media/online video's/bedrijfsfilms

beluister voorbeelden van (online) commercials

VOICEOVER DEMO LATEN INSPREKEN

Arlo van Sluis: een van Nederlands bekendste reclamestemmen

Al sinds 1992 kun je me overal horen en ik ben dan ook een van de bekende reclame stemmen. Eerst als dj bij Radio538 en Radio Veronica. Later als ‘stem’ op letterlijk alle tv-stations in series als Big Brother, CampingLife, Recht in de Regio, maar ook in honderden commercials voor onder andere MediaMarkt, Mentos, KeukenKampioen, Swiss Sense en Gillette. Inmiddels heb ik zo’n beetje alle studio’s van binnen gezien. Mijn krachtige mannenstem is nu ook al vele jaren te horen in allerlei YouTube video’s, bedrijfsfilms en andere audiovisuele producties.

Perfect voor informatieve en zakelijke producties

Dankzij mijn jarenlange ervaring ben ik breed inzetbaar en kan ik ook voor jou een geweldige voiceover maken. Mijn ‘tone of voice’ kan variëren tussen enthousiasmerend, betrouwbaar, wervend, informatief of instructief. Ideaal dus voor het inspreken van o.a. commercials, bedrijfsfilms, productfilms, uitleganimaties, online presentaties, e-learningprojecten, trainingssoftware of een voice-responsesysteem (IVR).

Ik ben dagelijks in mijn professionele thuisstudio te vinden om direct voor jou aan de slag te gaan. Maar als je liever hebt dat ik op locatie kom, dan doe ik dat graag voor je. Laat maar weten wat je wensen zijn!